Over mij

Mijn naam is Jessica, geboren in 1974 en woon in te mooie Vreeland met mijn man en 2 dochters.
Toen ik in 2004 met yoga begon, merkte ik al snel hoe goed ik me voelde na het volgen van een les. Ik was relaxt, mijn lijf voelde beter aan en tot mijn verbazing bleek ik geleidelijk aan veel beter te kunnen  relativeren. Ook verdween mijn migraine naar de achtergrond.2015-10-04-15-42-25
Ik werd steeds enthousiaster, wilde meer over yoga weten en begon me  te verdiepen in zowel de lichamelijke- als de filosofische kant van yoga. Yoga is sindsdien mijn grootste passie.
In 2011 startte ik mijn yogadocenten opleiding bij Yoga Point Utrecht. Daarna volgden vele andere cursussen en workshops.
Inmidels ben ik gediplomeerd hatha-, zwangerschaps- en recovery yoga docente.

Via deze weg wil ik je een kijkje geven in mijn yogaleven. Ik wil je laten zien hoe goed yoga is voor lichaam en geest en hoe makkelijk het is om yoga te integreren in je leven. Ik wil je laten zien hoe je je lichaam weer soepel krijgt door te bewegen op de mogelijkheden van jouw lichaam en te voelen wat er gebeurt tijdens die bewegingen. Ervan te genieten! Wanneer je aandacht bij je lichaam is, komt er ruimte in je hoofd. Een vol hoofd zorgt voor een gespannen lichaam. Focus op ademhaling en beweging geeft je (letterlijk en figuurlijk) weer lucht.
Wat er gebeurt op de mat, neem je (onbewust) mee in je dagelijkse leven.

Naast het geven van yogalessen werk ik ook parttime op Schiphol.

YogaYess is ook te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.