Actie: Geef eens een boek weg

 

Ik las laatst het boek “Ikigai”, met als ondertiteling: ‘Het Japanse geheim voor een lang en gelukkig leven’. Ikigai is een japans woord voor ‘een reden van bestaan’. Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit, wat is jouw passie, jouw ikigai? Ikigai is een van de redenen dat mensen gelukkig oud worden. Op het Japanse eiland Okinawa wonen meer gezonde honderdjarigen dan waar dan ook ter wereld. We noemen dit een blauwe zone. Een plek waar de mensen het oudst worden.

De schrijvers Francesca Miralles en Hècor Garcia vertrokken naar Okinawa en ontdekten wat het geheim is voor een optimistisch en gezond leven. Een leuk boek met veel feiten over een gezonde levensstijl en heerlijke uitspraken van een aantal van de oudste mensen op aarde. Dit boek helpt je om jouw eigen ikigai te vinden.

Ik kan enorm genieten van boeken. Naast Yoga zijn boeken en lezen in het algemeen mijn tweede passie. In het kader van “geef eens een boek weg” wil ik andere mensen ook blij maken met boeken die ik zelf gelezen heb. Zou je bovenstaand boek graag eens lezen, laat dan je mailadres hieronder achter. Je kunt reageren tot maandag 20 februari 22:00 uur. Daarna verloot ik het boek onder de geïnteresseerden.

Let op: de “geef eens een boek weg” actie wordt zeker nog eens herhaald met andere boeken die ik gelezen heb. Dus schroom niet om vaker mee te doen.
Wil je niets missen, abonneer je dan op YogaYess door je email adres achter te laten op de website. Zo wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe posts en aanbiedingen.

5 gedachten over “Actie: Geef eens een boek weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *