Over mij

Toen ik in 2004 met yoga begon, merkte ik al snel hoe goed ik me voelde na het volgen van een les. Ik was relaxt, mijn lijf voelde beter aan, lichamelijk klachten verdwenen en tot mijn verbazing bleek ik geleidelijk aan veel beter te kunnen relativeren. 2015-10-04-15-42-25
Ik werd steeds enthousiaster, wilde meer over yoga weten en begon me  te verdiepen in zowel de lichamelijke- als de filosofische kant van yoga. Yoga is sindsdien mijn grootste passie.
In 2011 startte ik mijn yogadocenten opleiding bij Yoga Point Utrecht. Daarna volgden vele andere cursussen en workshops.
Inmidels ben ik gediplomeerd hatha-, zwangerschaps- en recovery yoga docente.

De yoga filosofie, waar de focus vooral ligt op het rustig maken van de geest, leidde mij in de richting van andere stromingen waar de Mind centraal staat. Vragen als; Waarom doen mensen zoals ze doen en zijn ze zoals ze zijn,  fascineerde mij mateloos.
Ook mijn eigen struggle met het leven bleef vragen oproepen. Waarom ik toch steeds bepaalde gemoedstoestanden had en het leven niet altijd ging zoals ik wilde.
Die vragen zijn inmiddels beantwoord door allerlei inzichten die ik opdeed tijdens het lezen van ontelbare boeken, het kijken naar intervieuws, luisteren naar podcasts en deelnemen aan cursussen en de opleiding tot 3P coach/facilitator.

Via deze weg wil ik mijn inzichten met je delen.
Ik wil je laten zien hoe goed yoga is voor lichaam en geest en hoe makkelijk het leven kan zijn als begrijpt waarom jij doet wat je doet. Hoe jouw ervaringen tot stand komen.

Naast het geven van coaching en yogalessen werk ik ook parttime op Schiphol als Shiftleader. In deze functie ondersteun en begeleid ik mijn teamleden om hun werk met plezier en enthousiasme te doen en te onderzoeken waar hun mogelijkheden liggen.